Cel mai bun ulei de pește 2019

Omega 3 și Omega 6: Reduceți inflamația cronică prin uleiul de pește

 Dacă v-aș întreba ce surse de Omega 3 ați mâncat săptămâna trecută, ce ați răspunde?

Din ce în ce mai multe studii, precum și nutriționiștii și medicii de seamă vorbesc despre raportul nesănătos dintre acizii grași esențiali omega-6 și omega-3 al dietei occidentale.

Dieta din vest este formata din ce in ce mai mult din omega 6 în defavoarea omega 3, printr-un raport de 16: 1 când raportul ideal este de fapt 3:1.

Oamenii de știință spun că omega-6 este pro-inflamator, în timp ce omega-3 este antiinflamator.

În timp ce nivelurile normale de inflamație sunt esențiale pentru supraviețuirea noastra, deoarece ajută la protejarea corpului de infecții și vătămări, prea mult omega 6 contribuie la boală și devine inflamație cronică.

De fapt, umanitatea merge pe o cale spre degradare și boală, deoarece mâncarea în stil occidental nu ne mai hrănește ci ne otraveste.

Populațiile occidentale mănâncă cantități mari de semințe procesate și uleiuri vegetale încărcate cu omega-6. Aceste uleiuri sunt folosite pentru a găti și sunt, de asemenea, suprautilizate în tot felul de alimente prin procesare.

Tehnologia de prelucrare a acestor uleiuri nu a existat până acum aproximativ 100 de ani, iar oamenii nu au avut timp să se adapteze genetic la cantitățile mari de omega-6.

Pe de altă parte, multe dovezi susțin efectele pozitive asupra sănătății acizilor grași omega-3. De exemplu, beneficiile cardiace sunt semnificative, de asemenea, îmbunătățesc tot felul de tulburări mentale precum depresia, schizofrenia și tulburarea bipolară.

Oamenii care au mâncat o dietă pre-industrială au avut un raport omega-6 la omega-3 de aproximativ 3: 1, în timp ce raportul de astăzi este 16: 1, mult mai mare decât ceea ce oamenii sunt adaptati genetic sa suporte.

Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a reduce aportul de omega-6 este să evitați semințele procesate și uleiurile vegetale cu conținut ridicat de omega-6, precum și alimentele procesate care le conțin.

Cu toate acestea, pentru a vă crește nivelul de omega 3, trebuie să mâncăm animale bogate în omega-3, inclusiv pește, cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Problema cu peștele este cantitatea de mercur si alte metale pe care o poate contine.

Putem insa lua suplimente Omega 3, cum ar fi uleiul de pește.

 Dar cum alegeți un supliment de ulei de pește bun?

”Este extrem de important să combinați uleiurile de pește cu uleiul de măsline cu polifenol ridicat. Uleiul de la Zinzino Balance combină uleiul de pește foarte pur cu uleiul de măsline cu cantitate de polifenoli ridicata.

 Aceasta este formula de departe cea mai eficienta pentru a corecta raportul omega 6: omega 3 și rezolvarea problemelor de sănătate legate de un omega 6 excesiv de mare ”, spune dr. Paul Clayton.

Zinzino Balance Oil este un amestec sinergic de ulei de pește de înaltă calitate, bogat în acizi grași omega-3 EPA și DHA, cu ulei de măsline extravirgin special selectat, cu un conținut ridicat de polifenoli. BalanceOil ajustează și menține în siguranță echilibrul Omega-6: 3 în corp.

Balance Oil susține funcția normală a creierului și funcția normală a inimii și este bun pentru sistemul imunitar.

Ulei de peste Beneficii cheie:

• Funcția normală a creierului

• Bun pentru inima ta

• Bun pentru sistemul dumneavoastră imunitar

• Crește EPA și DHA în organism într-un mod sigur și eficient

• Ajută la reglarea echilibrului Omega-6: 3 la un raport normal

• Crește nivelul de polifenoli din corp pentru a proteja lipidele din sânge de stresul oxidativ

• Susține funcția normală a ochilor, nivelul trigliceridelor din sânge, presiunea normală a sângelui, nivelul normal al calciului din sânge, oasele normale, funcția musculară, dinții normali și diviziunea celulară.

De ce ar trebui să iau Zinzino Balance Oil?

Pentru că este cel mai testat, cel mai eficient și cel mai protejat ulei dietetic din lume.

În mod normal, Omega-3 este protejat doar de Vitamina-E împotriva oxidării din sticlă. Zinzino folosește cea mai înaltă calitate a Vitaminei E mixte pentru a face acest lucru.

Oxidarea se intampla si in corp insa, iar uleiul Zinzino protejeaza incluiv impotriva acestei oxidari prin uleiul de măsline extra-virgin cu cntinut ridicat de polifenoli (antioxidanti naturali).

Zinzino este singura companie care oferă și un sistem de testare a sângelui. Practic, măsoară nivelurile actuale de omega 6 și 3.

Apoi, după o perioadă de 4 luni de consum al uleiului Balance Oil de la Zinzino, va puteți măsura din nou cantitatea de omega 6 si omega 3 din sange și puteți efectiv vedea dacă suplimentul funcționează cu adevărat.

Se poate practic obține cu ușurință o perspectivă unică asupra echilibrului Omega 6: 3 din corpului nostru și se pot vedea rezultatele individualizate „Înainte” și „După” efectuarea  BalanceTest de la Zinzino.

Acest test de sânge uscat ușor de facut, furnizat de laboratorul independent VITAS.  Poate fi efectuat rapid acasă și ajută la începerea unei schimbări sănătoase.

Zinzino’s Balance Test este un auto-test,  eficient pentru analizarea acizilor grași din sângele tău, care este o reflectare a grăsimii din alimentele pe care le consumi. Balance Test este un test de sânge uscat (DBS), care este dovedit științific că este la fel de precis ca o probă de sânge venos, atunci când acizii grași trebuie analizați. Tot ce necesită sunt câteva picături de sânge de la vârful degetului pe o hârtie de filtru și durează mai puțin de un minut pentru a fi completat.

Dr. Paul Clayton este fost președinte al Forumului pentru alimentație și sănătate (Marea Britanie) și consilier științific senior la Comitetul guvernului britanic pentru siguranța medicamentelor. În prezent este membru al Institutului pentru Alimente, Creier și Comportament (Oxford).

Apasa aici pentru a vizita oferta premium din partea Zinzino Balance Oil